De smaak van de lente

Nu de temperatuur omhoog kruipt en de zon terug is van weggeweest, fleuren lichte gerechten de eettafel op. Tijd om je gasten te verrassen met gastronomische toppertjes op een kleurrijke tafel.

De lente op tafel

Nu de avonden langer worden en de weergoden ons gunstiger zijn, mag de wintertafel terug in de (ijs)kast. Tijd voor meer kleur met onze fleurige tafeldecoratie. Wat dacht je van je een kleurrijk tafellaken met bijpassende servetten om je tafel op te vrolijken? Of kies een handig tafelzeil. Zo hoef je niet na elke maaltijd je tafellaken te wassen. En nu je toch bezig bent, kan je misschien borden, kommen en kopjes vervangen … door een volledig nieuw servies. Keuze genoeg! Kies voor porselein, Japans design of een modern servies van Velleroy & Boch ... Je tafel zag er nog nooit zo mooi uit!

Naar onze serviezen

De lente op je bord

Gedaan met fondue en raclette! Tijd voor slaatjes, risotto ’s en andere lichte maaltijden. Maar heb je wel alles in huis om die zomerse recepten klaar te maken? Een slacentrifuge is onmisbaar voor wie een perfect slaatje op tafel wil zetten. Liever een groenteaperitief met prikkertjes? Dan schiet een goed keukenmes handig te hulp. Of wat dacht je van homemade sandwiches als lunch. Je gasten kijken vast hun ogen uit als je zelfgemaakt brood serveert. Nog meer inspiratie nodig? Neem dan een kijkje in een van onze kookboeken.

Al onze broodoventjes

Lekkere lenterecepten

Slaatje met Ardense ham

Wat wekt er beter de eetlust op dan een lekker slaatje? Ardense ham, kommkommer en radijs geven een frisse toets aan dit kleurrijke voorgerecht.

Ontdek dit slaatje

Zuiderse risotto

Maak kennis met de heerlijke smaken van de zuiderse keuken. Proef de mediterraanse zon op je bord met deze zuiderse risotto met gebakken inktvis.

Verwen jezelf!

Suikertaart met appeltjes

Herontdek deze heerlijke klassieker! Dit Belgisch-Franse recept (appeltaart en bruine suiker) brengt het beste van twee keukens samen.

Een origineel dessert