Patisserie om van te smullen

De bereiding

Een exacte wetenschap!

Voel jij de chemie al hangen in de keuken? Bakken is dan ook een exacte wetenschap. Hoe je het deeg bereidt en welke verhoudingen je gebruikt, bepalen nadien de smaak en textuur van het gebak. Hierbij kan het juiste materiaal je natuurlijk een handje helpen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een keukenrobot om het deeg perfect te mengen?

Ontdek ons bakmateriaal

De kunst van het bakken

Met elke bakvorm een ander resultaat

Voor elke bakcreatie bestaat de geschikte bakvorm. Maak je een redelijke hoge taart? Ga dan voor een handige springvorm. Maak je heerlijke, luchtige madeleines? Giet ze dan in de typische, kleine bakvormpjes. Wat inspiratie nodig? We lijsten graag enkele bakvormen voor je op. Zodat je steeds het perfecte resultaat kan bereiken!

Bakken maar 

Bakhulpjes

Bakken wordt een fluitje van een cent

Heb je al eens van funcooking gehoord? Met de handigste toestellen maak je in een handomdraai heerlijke pannenkoeken, wafels, madeleines, donuts, muffins en cupcakes. Het enige wat je nodig hebt is boter, suiker, meel, eieren en een handig baktoestel. Misschien ook leuk om eens samen met je kinderen te doen?

Keep it simple

Versiering

Laat je creativiteit de vrije loop

Spuitzakken, slagroomspruiten, crème brûlée-branders, koekjesstempels, stokjes voor cake pops… Met het juiste materiaal tover je je gebakjes om tot ware kunstwerkjes. Laat je helemaal gaan en ontpop je als een echte culinaire artiest!

Zet de kers op de taart