Je browser is verouderd. Voor een optimale surfervaring raden we je aan om je browser te updaten.
Het is mogelijk dat bepaalde functionaliteiten (vb. artikel toevoegen aan winkelwagen) niet werken.
Promoties
Folderpromoties
Wonen en Slapen
Bed-, Bad- en Tafellinnen
Slaapkamer
Badkamer en Toilet
Keuken
Garage, Berging, Zolder en Kelder
Nog meer categorieën
Bureau
Hal
Opbergdozen en Opberghoezen
Dressing en Toebehoren
Decoratie
Verlichting
Woonkamer
Ondergoed, Sokken en Nachtkleding (via onze partner MyUnderwear24)
Koken en Tafelen
Koken en Bakken
Keukenlinnen en tafelaccessoires
Patisserie, brood en desserts
Servies, Glazen en Borden
Snijden en Bereiden
Dranken
Klein keukenelektro
Elektro
Groot keukenelektro
Klein huishoudelektro
Groot huishoudelektro
Lichaamsverzorging
Temperatuurregeling en luchtkwaliteit
Speelgoed en Buitenspeelgoed
Speelgoed
Buitenspeelgoed
Pretparktickets
Carnaval
Populairste merken
Gaming en Multimedia
Gaming
PRE-ORDER HIER
Smartphones
Tablets
PC accessoires
Fotografie en video
Muziek
Draagbare dvd-spelers
Smartwatches
Alles van multimedia
Mooi en Gezond
Weegschalen en Meetapparaten
Aromatherapie en Lichttherapie
Tandverzorging
Scheren en Ontharen
Lichaams- en Gelaatsverzorging
Manicure en Pedicure
Haarverzorging
Nog meer categoriëen
Huishouden
Stofzuigers
Poetsen
Strijken
Wassen en Drogen
Afvalbehandeling
Opbergen
Kasten
Rekken
Schoenenopbergers
Kledingopbergers
Tuinberging en Fietsenrekken
Keukenopbergers
Opbergboxen, Dozen en Manden
Barbecue
Accessoires barbecue
Beschermhoezen barbecues
Buitenkeukens en trolleys
Terras en Tuin
Tuinmeubelen
Tuinieren
Terrasverwarming
Parasols en Partytenten
Nog meer categorieen
Tuinberging
Tuindecoratie
Zwembaden
Droogmolens
Brievenbussen en accessoires
Terrasonderhoud
Dieren
Honden
Katten
Kippen en vogels
Konijnen en knaagdieren
Reizen
Bagage
Reistoebehoren
Camping en Trekking
Cadeaubonnen en geschenkboxen
Fotografie
Strandartikelen
Baby
Autostoelen
Wandelwagens
Plooibuggy's
Fietsstoelen
Reisbedjes
Babybedden
Baby matrassen
Babyfoons
Parken
Eetstoelen
Luiertafels
Afsluitingen
Outlet
Wonen
Slapen
Gaming & Speelgoed
Mooi & Gezond
Terras & Tuin
Koken & Tafelen
Met dit witte, 30-delige Aida Atelier servies van porselein dek je de tafel voor 6 personen. Juist nog een menu bedenken!
Met het 18-delig glasservies La Cave van Luminarc heb je een stijlvolle set wijnglazen voor 6 personen, van het aperitief tot het dessert.
6 lage bekerglazen Convention van het merk Durobor met een inhoud van 31 cl.
Dit 24-delig bestek uit de Milano-reeks van het merk Eternum, biedt een eenvoudig, maar toch geraffineerd bestek voor maar liefst 6 personen.
3 mei organiseerden we een leuk én lekker event met Dagny Ros Asmundsdottir. Ze gaf enkele bloggers een originele, culinaire workshop in Melle.
De foodies maakten kennis met Dagny’s gezonde keuken, waar hedendaagse en Scandinavische trends steeds hand in hand gaan. Haar Ijslandse roots proefden we niet alleen in haar gerechten, maar zagen we ook terug haar prachtige tafelversiering.
1. Ingrediënten voor 4 personen :
Voor de mierikswortelcrème :
2. Bereiding
Schil de aardappelen en rode bieten en snij ze in blokjes. Pel de ui en snipper ze fijn. Schil en rasp de gember. Verhit wat olie in een pan en fruit de ui en de gember met de aardappelen en de rode bieten. Kruid met peper en zout. Voeg de bouillon toe en laat ongeveer 15 tot 20 minuten koken (tot de groenten gaar zijn). Mix de soep en breng op smaak met peper en zout.
Maak vervolgens de mierikswortelcrème. Meng de zure room met de mierikswortelpasta en breng op smaak met citroensap.
Schep 2 eetlepels quinoa en 1 eetlepel appelmoes in elke soepkom, schep de soep erbij en werk af met geroosterde pompoenpitten, mierikswortelcrème, dille en het zwarte lavazout.
1. Ingrediënten
Voor de taart:
Voor de crème:
Voor de afwerking:
Verwarm de oven voor op 175°C. Klop de eiwitten stijf met de suiker. Hak de pinda’s samen met de koekjes fijn en meng ze met het vanille-extract, het bakpoeder en het natriumbicarbonaat. Spatel dit mengsel voorzichtig onder de opgeklopte eiwitten. Vet de taartvorm in met de boter en doe het beslag erin. Zet vervolgens de bakvorm ongeveer 20 minuten in het midden van de oven. Haal de cake nadien uit de oven en laat hem afkoelen.
Maak intussen de crème: smelt de boter en de chocolade samen au bain-marie. Meng de eidooiers met de bloemsuiker (in een keukenrobot). Roer hier gesmolten chocolade onder en bestrijk de cake met de crème.
Voor de afwerking klop je de room op en bestrijk de taart ermee. Hak de pinda’s grof en strooi ze over de taart. Werk verder af met de chocoladerozijnen.
Smakelijk!