Afbeelding van Spermalie: Een pluim voor de chef from ColliShop
+ / - Ga met de muis over de afbeelding om te zoomen
Andere kijkhoeken

    Spermalie: Een pluim voor de chef

    NEW SKU: 2481139
    € 19,00
    • Recupel inbegrepen
      • nee
    • Artikelnummer
      • 912085912085

    Beschikbaarheid

    Op voorraad
    InStock
    In afhaalpunt vanaf 12/12/2016
    Thuis geleverd vanaf 12/12/2016
    € 19,00
    • Recupel inbegrepen:
      • ja
    In winkelwagen

    Dit vierde deel in de gastronomische reeks met Hotelschool Spermalie
    legt vijfentwintig overheerlijke wild-, vlees- en gevogeltebereidingen
    haarfijn uit.
    120 blzn.
    Wild, vlees en gevogelte vormt de vierde etappe in de gastronomische
    ontdekkingstocht met Hotelschool Spermalie, waarbij het thema van de
    culinaire verfijning verder wordt uitgewerkt. Vijfentwintig
    overheerlijke bereidingen deels met de nieuwste technieken, deels op
    klassieke wijze, worden stap voor stap haarfijn uit de doeken gedaan.
    Van het vacuüm garen van een hoeveduif tot het traditioneel konfijten
    van een eendenbil.
    Dit doeboek bevat een schat aan vakkennis en tips en is een waar
    festijn voor carnivoren en wildfanaten. Staan op het menu: hazenrug,
    hazenpeper, hertenkalf, everzwijn, Bressekip, eend, parelhoen, duif,
    fazant, patrijs, kwartel, maar evenzeer melklam, speenvarken,
    lamszadel, Iberico, ossenhaas, zwezeriken en nog zoveel meer...
    Een niet te missen receptenboek voor het wildseizoen, het eindejaar en
    andere feestelijke gelegenheden!

    Specificaties

    • Aantal bladzijden
      • 120
    • Afmeting breedte
      • 23 (cm)
    • Afmeting hoogte
      • 1.5 (cm)
    • Afmeting lengte
      • 23 (cm)
    • Auteur(s)
      • Walter Lanckmans
    • Categorie
      • educatief en informatief
    • Cover
      • harde kaft
    • Druk
      • 1
    • Interactief
      • nee
    • ISBN
      • 9789058563200
    • Leeftijd vanaf
      • 0 maanden
    • Onderwerp kookboeken
      • vleesgerechten
      • wild en gevogelte
    • Producttype
      • vis, wild en gevogelte
    • Taal
      • Nederlands
    • Thema
      • Eten en drinken
    • Uitgeverij
      • Stichting kunstboek