Afbeelding van Spermalie: Het beste uit de zee from ColliShop
+ / - Ga met de muis over de afbeelding om te zoomen
Andere kijkhoeken

    Spermalie: Het beste uit de zee

    NEW SKU: 2481132
    € 19,00
    • Recupel inbegrepen
      • nee
    • Artikelnummer
      • 912084912084

    Beschikbaarheid

    Op voorraad
    InStock
    In afhaalpunt vanaf 10/12/2016
    Thuis geleverd vanaf 10/12/2016
    € 19,00
    • Recupel inbegrepen:
      • ja
    In winkelwagen

    In 'Spermalie: Het beste uit de zee' worden 24 technieken en evenveel
    recepten in beeld gebracht: van reinigen en fileren van verschillende
    soorten vis tot het bereiden van vis in zeekorst.
    120 blzn.
    'Het beste uit de zee' is het eerste deel uit de reeks Culinaire
    Verfijning met Hotelschool Spermalie. Het is een vervolg op de reeks
    Eenvoudige gastronomie waarin 'Basistechnieken' en 'Koude Kunstjes'
    verschenen en legt de culinaire lat alweer een trapje hoger.
    Technieken als het openen van oesters en garen in papillot worden
    haarfijn uit de doeken gedaan. Daarnaast vind je in dit boek
    productinformatie over vis, schaal- en schelpdieren en over andere
    ingrediënten die de gerechten kruiden of textuur geven.

    Specificaties

    • Aantal bladzijden
      • 120
    • Afmeting breedte
      • 23 (cm)
    • Afmeting hoogte
      • 1.7 (cm)
    • Afmeting lengte
      • 23 (cm)
    • Auteur(s)
      • Walter Lanckmans
    • Categorie
      • culinair/kookboeken
    • Cover
      • harde kaft
    • Druk
      • 1
    • Interactief
      • nee
    • ISBN
      • 9789058562746
    • Onderwerp kookboeken
      • vis
    • Producttype
      • vis, wild en gevogelte
    • Taal
      • Nederlands
    • Thema
      • Eten en drinken
    • Uitgeverij
      • Imagebooks